Τετάρτη 29.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αναψε φωτιές με το ενδιαφέρον του για το δήμο

25.01.2018

Φωτιές άναψε σε αρκετούς, κυρίως κατά Πύλη μεριά, η δήλωση του Σωτήρη Μπλέτσα πως η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελεί μια πρόκληση για τον ίδιο… Ισως γιατί γνωρίζουν καλά, πως αν ασχοληθεί θα είναι αρκετά σοβαρά και με πολλές αξιώσεις.

Διαβάστε πως απάντησε στην ερώτησή μας:

Θα διεκδικήσετε μια θέση στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος ή θα σας δούμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση; Γιατί και αυτό ακούγεται και μάλιστα τόσο για τον Δήμο Πύλης, όσο και για τον δήμο Τρικκαίων.

Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και διαδικασίες στο Κίνημά μας που όταν έρθει η ώρα θα προτείνουν τους καταλληλότερους. Αν προταθώ θα το σταθμίσω και θα το αξιολογήσω ανάλογα εκείνη την στιγμή οπότε και θα αποφασίσω. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν εκφράστηκα ποτέ για αυτό όμως αν το κόμμα μου θα με χρειαστεί στα πλαίσια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα αξιολογήσω την πρόταση ανάλογα και με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Φυσικά για μένα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση δεδομένου και του επιστημονικού και επαγγελματικού μου υπόβαθρου.