Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

30.12.2017 /

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 1 Ιανουαρίου
Υποδεχόμαστε το νέο έτος με έντεχνα και λαϊκά ακούσματα! Η πρώτη μέρα ( Δευτέρα 1/1 ) του 2018 μας βρίσκει στην Ανδρομέδα, απολαμβάνοντας μια παρέα νεαρών μουσικών που αποτελείται από τους: Δήμητρα Καλλιάρα ( Τραγούδι – Κανονάκι )
Γιώργο Παπαχρήστο ( Τραγούδι ) Γιώργο Γράβαλο ( Μπουζούκι )
Νίκο Μήλιο ( Κιθάρα – Μπουζούκι ) Χρήστο Κούτσια ( Κιθάρα – Λαούτο – Τραγουδι )
Μάριο Σάλτα ( Πλήκτρα )

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 4 ευρώ

ΤΡΙΗΧΟ Τρίτη 2 Ιανουαρίου
Το «Τρίηχο» είναι ένα καινούριο συγκρότημα που εδρεύει στα Τρίκαλα και μας πρωτοσυστήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στο φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα». Ο ήχος του χαρακτηρίζεται από το «πλέξιμο» λαϊκών ηχοχρωμάτων στο χώρο της Ελληνικής έντεχνης σκηνής. Εμπνευστής και «Νονός» του συγκροτήματος ο Βασίλης Αναγνώστου (κιθάρα, φωνή, επιμέλεια προγράμματος) πλαισιώνεται από τους: Τζίνα Νταβάρα (φωνή), Δημήτρη Τριανταφύλλου (μπουζούκι, τζουρά), Δημήτρη Λατσάρα (μπάσο) και Στέργιο Χάτο (κρουστά).

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 5 ευρώ

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Τετάρτη 3 Ιανουαρίου
Ένα θρυλικό συγκρότημα που εδώ και τρεις δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής έχοντας στο ενεργητικό τους εξαιρετικές συνεργασίες , συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ, ξεχωριστές μελοποιήσεις στα ποιήματα Ελλήνων μεγάλων ποιητών. Ο Στέλιος Σαλβαδόρ από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ και από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του, ένας επίμονος καλλιτέχνης, πάντα και τελείως ανεξάρτητος μόνο μαζί με το πιστό κοινό του που τον αγαπάει φανατικά τόσα χρόνια , έρχεται με μια εξαμελή ομάδα καταξιωμένων μουσικών για να βάλει “φωτιά” στην πόλη με τα εύφλεκτα τραγούδια του ( Αδρεναλίνη, Μανιφέστο, Κάτω στην Πόλη, Το Παυσίπονο, Χαμαιλέων, Σαλονίκη μερικά από τα πολλά) που ενέπνευσαν πολλούς νέους καλλιτέχνες και τάραξαν τα νερά της ελληνικής ροκ σκηνής.

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ (προπώληση 8 ευρώ Δισκορυχείον καρανάσιου 5)

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ Πέμπτη 4 Ιανουαρίου
«Ο άλλος μου εαυτός»
Έτσι τιτλοφορείται μια σειρά εμφανίσεων του Χάρη Καραμπέρη και των αξιόλογων μουσικών που θα τον συνοδεύουν στο μουσικό του ταξίδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Θα ακουστούν τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ηλεκτρικό ηχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Ζερβουδακη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου, ο Βασίλης Αναγνώστου και ο Αλέξανδρος Μπελλές. Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την μουσική διαδρομή είναι οι μουσικοί; Δημήτρης Λαστάρας-ηλεκτρικό κόντρα μπάσο, Βασίλης Σαμαράς-ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Βαλδούμας-πλήκτρα και Στέργιος Χάτος-ντραμς.

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 5 ευρώ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τραγούδια ανδρών ερμηνευτών , aπό τον Στέλιο Καζαντζίδη έως και τον Χρήστο Θηβαίο, από τον Στράτο Διονυσίου μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, και από τον Σταύρο Ξαρχάκοέως τον Νίκο Παπάζογλου, η Γιώτα Νέγκα μοιράζει τα φύλλα της τράπουλας στους άντρες που χάραξαν μέσα της δρόμους. Παίζει με το μεγάλο στοίχημα να τους «δώσει» πίσω ως δώρο τη δική της καθαρή γυναικεία ερμηνευτική υπογραφή, μέσα από ένα σύγχρονο unplugged λαϊκό ήχο, τριών μόλις οργάνων. Στη δύσκολη αναμέτρηση απαραίτητοι συμπαίκτες της είναι τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία κάνουν τη σύνδεση των χρονικών βαθμίδων και δηλώνουν το μέγεθος της λαϊκής ερμηνευτικής της υπόστασης στο σήμερα.

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 12 ευρώ (προπώληση 10 ευρώ Δισκορυχείον καρανάσιου 5)