Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μηνύματα πολιτικών για τις πανελλαδικές εξετάσεις

12.06.2021

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΟΥΤΑΣ

Για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, εύχεται στους μαθητές των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και στις οικογένειές τους, καλή επιτυχία.

«Εύχομαι στους μαθητές που δίνουν φέτος τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και στις οικογένειές τους, που πάντα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και μοιράζονται την αγωνία, την κούραση, τη χαρά και την προσμονή, από την καρδιά μου, καλή επιτυχία.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε επίσης ότι και η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία του Κορωνοϊού.

«Για ακόμη μια χρονιά όμως, οι μαθητές και το σύνολο των εκπαιδευτικών μας, απέδειξαν ότι κανένα εμπόδιο δεν υφίσταται, όταν τα ζητούμενα είναι η προάσπιση του αγαθού της παιδείας, η μόρφωση και το εισιτήριο των παιδιών μας για το μέλλον τους. Μαθητές και καθηγητές έκαναν ασπίδα τους και  φέτος την τηλεκπαίδευση και απώθησαν κάθε εμπόδιο που η πανδημία θα μπορούσε να δημιουργήσει. Ο αγώνας τους, θα ήθελα να πω, ότι είναι βαθιά συγκινητικός και αποδεικνύει την ωριμότητα, τη συνέπεια και την προσήλωσή τους.

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι μαθητές μας έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους, οι καθηγητές μας στάθηκαν πιστοί στο καθήκον τους και όλοι μαζί θωράκισαν το αγαθό της παιδείας».

«Παιδιά, βγαίνετε δυνατότεροι μέσα από τη φετινή χρονιά! Χωρίς να έχετε άγχος και στρες, να δώσετε τις εξετάσεις σας και να βάλετε ένα μεγάλο λίθο για το μέλλον σας».

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

 

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που  στο τέλος μιας δύσκολης  σχολικής χρονιάς  συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η γνώση είναι δύναμη. Είναι το κλειδί της επιτυχίας του αύριο, το κλειδί της επιτυχίας  στη ζωή σας.  Η γνώση είναι το αγαθό που είναι μόνο δικό σας, σας ανήκει αποκλειστικά και κανείς δεν μπορεί να σας το αφαιρέσει. Κανείς δεν μπορεί, κανείς δεν δικαιούται να σταματήσει τη πορεία σας προς τη γνώση.

Με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.  Καλή δύναμη στις οικογένειες που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών  και σε όλους τους  εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Είναι μία πρόκληση στην οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν μετά από μεγάλη προσπάθεια, και όλοι γνωρίζουμε τις θυσίες που έκαναν και τον χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να μπορέσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχή μου είναι το άγχος, που είναι λογικό να έχουν, να μετατραπεί σε δημιουργία και να πετύχουν το στόχο τους.

Είμαστε όλοι δίπλα τους και να είναι σίγουροι πως η προσπάθειά τους θα επιβραβευτεί. Όχι με όρους, όπως «επιτυχία» ή «αποτυχία», αλλά κυνηγώντας τα όνειρά τους. Και μέσα από αυτά να χτίσουν την κοινωνία του αύριο.

ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τη Δευτέρα οι μαθητές απόφοιτοι Λυκείων, περνούν την πρώτη μεγάλη δοκιμασία τους με τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Εύχομαι σ’όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι τους  και οι προσπάθειες τόσων χρόνων.

Να υπενθυμίσω αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ό,τι στη ζωή υπάρχουν πάντα ευκαιρίες και μέλημά μας πρέπει να είναι η καλύτερη αξιοποίηση τους. Η όποια ατυχία δεν πρέπει να μας απογοητεύει, αλλά  να χαλυβδώνει τη βούληση μας για επιτυχίες στο μέλλον.

Καλή επιτυχία!!!!