Κυριακή 19.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η μεγάλη εικόνα του Χρήστου Μιχαλάκη

06.02.2021

Το αποτύπωμα που αφήνει ο Χρήστος Μιχαλάκης στο αύριο του Νομού, είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται από κανένα. Έργα, παρεμβάσεις, ουσία. Όμως, σε κανένα σημείο της πορείας του δεν έπαψε να σέβεται, να εκτιμά και σε πολλές περιπτώσεις να συνεχίζει το έργων όλων εκείνων που έβαλαν ένα λιθαράκι στο να προχωρήσει μπροστά αυτός ο τόπος.

Υπουργοί, Νομάρχες, Δήμαρχοι, Αυτοδιοικητικοί, νυν και πρώην, ο Χρ. Μιχαλάκης έχει αποδείξει πως στάθηκε και στέκεται αρωγός, σε όλα εκείνα που βοηθούν την περιοχή μας και τους πολίτες της. Είναι αυτή η λογική της μεγάλης εικόνας, με την οποία πορεύεται, και που ως αναγκαίο της στοιχείο έχει την συνεργασία και τον σεβασμό.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και η κίνησή του να προτείνει και να ληφθεί απόφαση, ώστε η λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο να πάρει τιμής ένεκεν το όνομα του τέως Δημάρχου Γόμφων Νικόλαου Παλλαντζά. Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνεργαστεί μαζί του επί σειρά ετών και γνωρίζει πολύ καλά πως το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε ένα μεγάλο στόχο για τον Ν. Παλλαντζά, που όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει. Έτσι, για τον ίδιο η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής.