Σάββατο 29.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θερμή υποδοχή αλλά και αιχμές από Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

09.11.2015

Με την παρουσία του στην πρώην Νομαρχία Τρικάλων, ξεκίνησε την επίσκεψή του σήμερα στα Τρίκαλα ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη και στελέχη του κόμματος.

Στην αντιπεριφέρεια έγινε δεκτός από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, ενώ κατά την διαδρομή για το ξενοδοχείο Πανελλήνιον», όπου τον περίμεναν δεκάδες πολιτικοί του φίλοι, συναντήθηκε με πολίτες που συνομίλησε για λίγο μαζί τους.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε βολές κατά του Βαγγέλη Μεϊμάρακη για το ντιμπέιτ, λέγοντας πως στερεί ψηφοφόρους από τη Ν.Δ.

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη έγινε παρουσία του Βουλευτή Τρικάλων Κώστα Σκρέκα, των πολιτευτών της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη, Ηλία Βλαχογιάννη, Θανάση Λιούτα, Μιχάλη Ταμήλου, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Τσίγκα και Ντίνου Μπάρδα, του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Μπουτίνα, του πρώην Δημάρχου Πύλης Κώστα Κουφογάζου και στελεχών και φίλων της Ν.Δ., ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε σε ξενοδοχείο των Τρικάλων στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.