Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δεξίωση προς τιμήν των φοιτητών από την Μητρόπολη

28.12.2019

Η τοπική μας Εκκλησία διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εορτή προς τιμήν των φοιτητών και νέων της πόλεως και περιφερείας Τρικάλων. Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα το απόγευμα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Στο σύντομο καλωσόρισμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους τους νέους και νέες και ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία, που καθήλωσε στην κυριολεξία όλα τα παιδιά, από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Βασιλάκο με θέμα «Άνθρωπο ζητώ» καλώντας τους νέους και τις νέες να επικοινωνούν μεταξύ τους και να εμπιστεύονται τους γονείς, τους συγγενείς, τους κληρικούς και τον Θεό σε μια εποχή γεμάτη μοναξιά, ατομισμό και κατακλυσμού ψυχρής και απρόσωπης τεχνολογίας.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση από την παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.