Τετάρτη 21.04.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παραίτηση Μισυρλή από το ψηφοδέλτιο του Τσιλιμίγκα

30.04.2019

Το είπε και το έκανε τελικά ο ο Αχιλλέας Μισυρλής που αποτελεί παρελθόν για την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα. Το όνομα του είχε ανακοινωθεί επίσημα από την παράταξη πριν μερικές ημέρες, όμως η συμπόρευσή του (σύμφωνα με πληροφορίες), κυρίως με κάποια άτομα από πλευράς τους ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζονται από βουλευτικά γραφεία, τον ανάγκασαν σε παραίτηση. 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Υποβάλω την παραίτησή μου από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Η Θεσσαλία στην καρδία μας του Ν. Τσιλιμίγκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό Ν. Τσιλιμίγκα για την επιλογή του στο πρόσωπό μου, αλλά οι αξίες μου, οι αρχές μου και τα πιστεύω μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το ψηφοδέλτιο.  Δυστυχώς η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με θέτει να συνυπάρχω με ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αξιών που επηρεάζονται από πολιτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες παλαιοτέρων ετών.  Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στην επιλογή υποψηφίων με αποτέλεσμα «καπελώματα» άλλων που προαναγγέλθηκαν πριν την επίσημη ανακοίνωση όλου του ψηφοδελτίου και χωρίς τη γνώση και συναίνεση των υποψηφίων.  Πορεύομαι πάντα με επιλογές ευθύνης, προσφοράς στους συμπολίτες μου, συνέπεια απέναντι στις αρχές μου και εντιμότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκλογικές μου μάχες και να τους δηλώσω ότι παραιτούμαι αλλά δεν αποσύρομαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Μετά τιμής

Αχιλλέας Μισυρλής

Δημοτικος Σύμβουλος