Δευτέρα 10.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα Κυριάκου – Ποιοι θα συμμετέχουν στην ΝΟΔΕ

20.12.2019

Περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των ανθρώπων που θα βρεθούνε σήμερα στην «διευρυμένη» σύσκεψη της ΝΟΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυρικάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλλη, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν τα μέλη της ΝΟΔΕ, τα μέλη των ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας, Φαρκαδόνας και Πύλης, οι βουλευτές, οι πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου. Στόχος είναι σύμφωνα με τον κ. Τρέλλη να μπορέσουν όλοι να τοποθετηθούν, έτσι ώστε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να ακούσει τα στελέχη της βάσης.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα ακόμη τίποτα δεν είχε γίνει απόλυτα σίγουρο, πάντως σύμφωνα με αυτό… που κυκλοφόρησε, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει το μεσημέρι την επίσκεψή του από τα εργοτάξια της Ε-65, όπου θα είναι και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Σχολή Ξύλου στην Καρδίτσα και περίπου στις 6 το απόγευμα θα φτάσει Τρίκαλα, όπου και αναμένεται να πάει στον Μύλο τον Ξωτικών, όπου θα τον υποδεχτεί ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου, στη συνέχεια στο Μουσείο Τσιτσάνη, για να καταλήξει στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής Καλαμπάκας και το Σάββατο το πρωί θα γίνει υποδοχή του στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου καθώς και στην Ι.Μ Αγίου Στεφάνου, ενώ θα συναντηθεί με τους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Μετεώρων. Την περιοδεία του θα την κλείσει με επίσκεψή του στη Λάρισα, αφού εκφράστηκαν παράπονα πως πολλά στελέχη της Ν.Δ. προτιμούν την πόλη των Τρικάλων.