Πέμπτη 20.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τι είπε για Ε-65 και φράγμα Μεσοχώρας ο Μητσοτάκης – video – φωτο

20.12.2019

Την δέσμευσή του για την ολοκλήρωση τόσο του Ε-65, αλλά κυρίως για το φράγμα Μεσοχώρας έδωσε το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια κομματικής διευρεμένης συνάντησης ΝΟΔΕ Τρικάλων ο  Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, όπως ο energospolitis.gr κατέγραψε ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις δύο πονεμένων έργων που αφορούν την περιοχή της Θεσσαλίας και που εδώ και χρόνια δεν προχωράνε.

Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Ε65, ένα έργο που θα προχωρήσει γρήγορα και πρόκειται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το 2021.

Ειδική αναφορά όμως έκανε ο Πρωθυπουργός σε ένα ακόμη πονεμένο έργο, αυτό που αφορά τα μεγάλα αρδευτικά έργα που σχετίζονται με τον Αχελώο, υπογραμμίζοντας ότι σε δύο χρόνια θα δουλέψει το φράγμα της Μεσοχώρας και αυτό αποτελεί δική του δέσμευση, θέτοντας μάλιστα ως χρόνο το 2022

Επιπροσθέτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα αυξηθούν οι δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης προκειμένου να επιστρέψουν στη χώρα μας οι νέοι, τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης τα πτυχία των νέων να καθίστανται διαβατήριο μιας καλής επαγγελματικής ανέλιξης και αποκατάστασης.

https://www.youtube.com/watch?v=RXFlAxRsiyU&feature=youtu.be