Σάββατο 12.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αύριο στα Τρίκαλα

29.01.2021

Χωρίς τελικά να προσγειωθεί στο φράγμα Μεσοχώρας θα είναι η επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τρίκαλα αφού σύμφωνα με… διαρροές είναι επικίνδυνο να κατέβει το ελικόπτερο τύπου Σινούκ στο γήπεδο του χωριού.

Αυτό που αναμένεται να γίνει είναι να πετάξει πάνω από το φράγμα ώστε να έχει ιδία αντίληψη του έργου ο πρωθυπουργός και στην συνέχεια στις 10:15 περίπου να προσγειωθεί στο γήπεδο Τρικάλων.

Από εκεί θα έρθει οδικώς στο κέντρο της πόλης στο οποίο αν ο χρόνος το επιτρέψει θα κάνει μια βόλτα στην Πλατεία Ηρωών Πολυτεχνείου, στην λαϊκη αγορά (άγνωστο αν θα δούμε ανοιγμένες τις τέντες), στη συνέχεια στην Ασκληπιού και από εκεί στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, όπου πιθανώς θα κάνει εξαγγελίες και για το φράγμα του Αχελώου.

Την ίδια ώρα παράλληλο πρόγραμμα θα έχει η σύζυγός του Μαρέβα που θα επισκεφθεί το κτίριο όπου στεγάζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου στην Ιακωβάκη 1, ενώ παράλληλα θα συνομιλήσει και με άτομα του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων. Ο αριθμός των στελεχών και υπαλλήλων του δήμου που θα βρεθούν στη συνάντηση είναι πολύ συγκεκριμένος λόγω κορονοϊού.

Τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του θα συνοδεύσουν ο συμπολίτης υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο Κώστας Καραμανλής, ο Στέλιος Πέτσας και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα