Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“To Γαϊτανάκι των χορών” στο Μεγαλοχώρι

04.07.2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου.

Στο “Γαϊτανάκι των χορών” συμμετείχαν τα χορευτικά: των συλλόγων: Μεγαλοχωρίου, Σωτήρα, Περιστερίου «Παλμός», Χορός και Τόπος, Ποντίων Λάρισας, Τζούρτζιας και η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων. Στο τέλος των παραδοσιακών χορών ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπό την αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωσή μας, τον Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου, την ΕΑΣ Τρικάλων, την Συνεταιριστική Τράπεζα Τρικάλων και όλους τους Επαγγελματίες Χορηγούς για την ευγενική οικονομική προσφορά τους, που χωρίς αυτήν δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

Ευχαριστούμε τέλος όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και χόρεψαν και διασκέδασαν  μαζί μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τον Ιούνιο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μεγαλοχωρίου