Πέμπτη 20.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία από το χθεσινό φονικό

22.05.2018

Σοκαρισμένη παραμένει και σήμερα η κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, αφού η υπόθεση του χθεσινού φονικού παίζει για δεύτερη μέρα σε όλα τα ΜΜΕ πανελλαδικά.

Στο μεταξύ δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου που χθες το απόγευμα έσφαξε με πολλές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, την 45χρονη γυναίκα του Β. Γκ., στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, με την πιο ανατριχιαστική να θέλει το έγκλημα να έγινε μπροστά τα μάτια του 4χρονου γιου. Η κατάσταση του ζευγαριού, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνισσας στον «Ε.Π.», είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο αφού ακόμη και πριν λίγες μέρες ο 52χρονος άντρας της Κ. Μπ., ο οποίος εργάζονταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών, την κυνηγούσε να την πατήσει με το αυτοκίνητο μέσα στο χωριό.

Μόλις πριν 10 περίπου μέρες η 45χρονη γυναίκα της είχε ζητήσει την βοήθεια, γειτόνισσας λέγοντα πως ο άντρας της κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει. Μάλιστα είχε εγκαταλείψει για κάποιες μέρες το σπίτι, αλλά τελικά επέστρεψε.

Στο μεταξύ σοκαρισμένοι είναι και οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου εργαζόταν ως νοσηλεύτρια. Μάλιστα κανείς μέχρι πριν μια βδομάδα δεν γνώριζε τίποτα για το δράμα που περνάει στο σπίτι της η 45χρονη… κάτι που όμως όπως φαίνεται αναγκάστηκε να αποκαλύψει μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κατά του συζύγου της.