Πέμπτη 29.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Πόλεμος” χωρίς ανακωχή στο νοσοκομείο Τρικάλων!!!

29.04.2020

Με μια σκληρή ανάρτηση με την οποία κάνει λόγο για γελοιότητες έκανε η γνωστή γιατρός, Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου κ Στέλλα Ντούβλη όπου επιτίθεται κατά συναδέλφων η με αφορμή φωτογραφίες αλλά και κείμενα που αναρτήθηκαν.

Ποιο συγκεκριμένα η κ. Ντούβλη στην ανάρτησή της γράφει:  

«Με αφορμή τις αναρτήσεις συναδέλφων “εν ώρα μάχης” φωτογραφιών στον χώρο του Νοσοκομείου , προσωπικά σας διαβεβαιώνω πως απέχουν μακράν της μάχης! Ευτυχώς για τον Νομό μας ακόμη οι ” μάχες είναι με ασφαιρα πυρά”!
Με σοβαρότητα και ευθύνη ας κρατήσουν δυνάμεις για τα δύσκολα που είναι μπροστά μας.
Η κοινωνία είναι μικρή και η γελοιότητα απλώνεται γρήγορα»!

O Ζήσης

Απίστευτη… όμως είναι η απάντηση που έδωσε ο γνωστός γιατρός Χρήστος Ζήσης (που σήκωσε το γάντι), η οποία αν μη τι άλλο είναι φανερό πως απευθύνεται στην κ. Ντούβλη:

«Ενώ εμείς φωτογραφιζόμασταν με στολές και μάσκες, οι Γερμανοί γιατροί έχουν γίνει viral στα social media επειδή φωτογραφηθήκαν γυμνοί .
Όπως γράφει ο γερμανικός Τύπος : συνολικά χίλιοι Γερμανοί γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού έβγαλαν τα ρούχα τους για να συμμετέχουν στην εκστρατεία «Blanken Bedenken» («Γυμνές Tύψεις), εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τον ελλιπή ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτουν, αμαυρώνοντας ως ένα βαθμό, το υγειονομικό σύστημα της χώρας της Μέρκελ,
Αναρωτιέμαι:
– ποιον θα έπρεπε να συμβουλευτούμε εμείς οι Τρικαλινοί για να γίνουμε στο πανελλήνιο γνωστοί;
– μήπως πρέπει να κάνουμε full face lifting, να γίνουμε όμορφοι και να βάλουμε χαμόγελα πλατιά μήπως ο κορωνοϊός γίνει φίλος καλός και δεν μας πειράξει; Όμως δεν μου φτάνει ο μισθός στο Ε.Σ.Υ..
-μήπως θα ήταν καλυτέρα να μασκαρευτούμε στρίγκλοι, μήπως και ο ιός μας φοβηθεί;
-μήπως κόψω τη γλώσσα μου ή καλυτέρα ράψω το στόμα μου και κλείσω τη μύτη μου; Όπως κάποιοι εύχονται.
-μήπως τελικά έπρεπε στο παρελθόν να βάζω φαρδιά – πλατιά την υπογραφή μου και να χειροκροτώ το μεγάλο λάθος; Εδώ το έκαναν κάποιοι δεξιοί που έγλειφαν στα αριστερά τους.
Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρος είναι ότι στο πραγματικό πόλεμο, πρέπει να πάνε όσοι αισθάνονται ότι υπηρετούν άξια για χρόνια το Ε.Σ.Υ. , οι γαλονάδες με τα οπλοπολυβόλα γεμάτες σφαίρες. Με την ευχή μου; Έμενα με αρέσει η ειρήνη.

Ευτυχώς η κοινωνία έχει μνήμη και θυμάται, μυαλό και καταλαβαίνει!
Και προσωπικά έχω με σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ».