Σάββατο 18.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα το Σάββατο με την… “Ανάποδη Ψυχή” ο Μάκης Σεβίλογλου

03.05.2016

Το Σάββατο 7 Μαΐου, θα γίνει παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς, στη μουσική σκηνή Μανδραγόρας στα Τρίκαλα. Θα μιλήσουν η Μαρία Μουτσάκη που συμμετέχει και στιχουργικά στην «Ανάποδη ψυχή», ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός και ο συνθέτης.  Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βραδιά όπου ο Μάκης Σεβίλογλου κι οι συνεργάτες του Μάριος Μακρής και Δημήτρης Κίτσιος θα παρουσιάσουν τραγούδια του δίσκου, παλιότερες συνθέσεις του ίδιου, αλλά  και γνωστά τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή….

«Ανάποδη Ψυχή», ονομάζεται η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Μάκη Σεβίλογλου, ο οποίος έχει να μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το 2010, όταν πρωτοσυνεργάστηκε με την Ολλανδική εταιρεία  SILVOX, για τις ανάγκες του album «Άγκυρες». Πρόκειται για ένα δίσκο με 13 δικές του συνθέσεις, (12 τραγούδια και ένα μουσικό θέμα), όπου τους στίχους,  έχουν γράψει ο ίδιος σε εφτά τραγούδια, ο Γιώργος Κορδέλλας σε ένα, η Μαρία Μουτσάκη σε τρία και η Ζήνια Καταπότη σε ένα. Μουσικοί  από τους καλύτερους που διαθέτει η ελληνική μουσική σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πλάι στους μόνιμους εδώ και καιρό συνεργάτες του.

 Τραγουδιστικά στην «Ανάποδη Ψυχή» συμμετέχουν οι:

Βασίλης Καρράς – τραγούδι «Πονώ μα δεν ακούγομαι»

Σόλων Λέκκας – αμανέ στο τραγούδι «Ανάποδη Ψυχή»

Και η πρωτοεμφανιζόμενη Χρύσα Μωραΐτη στο τραγούδι «Συνήθεια».

Το δημιουργικό κομμάτι της έκδοσης ανήκει στον ζωγράφο Τάκη Στεφάνου, η δημιουργία των εξωφύλλων στον Γιώργο Κορδέλλα και η σελιδοποίηση του εντύπου στον Νίκο Αλμπάνη… Διανομή Διανομή στην ΕλλάδαΜετρονόμος –  Θανάσης Συλιβός – Λοχία Τριανταφύλλου 13,173 41 Άγιος Δημήτριος, Αθήνα Τηλ./Fax: 210 9703932   www.metronomos.gr www.silvox.nl www.seviloglou.gr