Σάββατο 29.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνελήφθη 88χρονη… μάγισσα στην Φήκη Τρικάλων!!!!!

24.11.2015

Μάγισσα δια πάσα υπόθεση και… νόσο και μάλιστα ετών… 88, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Φήκη Τρικάλων, μετά από καταγγελίες εξαπατημένων πολιτών.

Η… μάντισσα… αναλόγως του αντιτίμου, είχε την απάντηση σε πάσης φύσεως θέμα, ερωτικό, ιατρικό… ίσως και οικονομικό… για τους αριθμούς του τζόκερ.

Στα χέρια των αστυνομικών υπάρχει πελατολόγιο δεκάδων πολιτών απ, όλη τη χώρα ενώ διερευνούνται ταχυπληρωμές και συναλλαγματικές που βρέθηκαν στον χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για συμπαράσταση στην 88χρονη έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, σήμερα (24-11-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μία 88χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για απάτη κατ’ επάγγελμα, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ.

Ειδικότερα, στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 88χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, τα οποία εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει οποιαδήποτε πρόβλημά τους που οφείλεται σε μάγια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ενέργειες των αστυνομικών ήταν συντονισμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της δράστιδας και τη σύλληψή της.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, η 88χρονη κατά τα τελευταία τρία έτη είχε διαπράξει με παρόμοιο τρόπο τουλάχιστον (81) απάτες, έχοντας ως θύματα μεγάλο αριθμό ατόμων από διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ,
• ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις,
• φωτογραφίες,
• φάκελοι αλληλογραφίας,
• δελτία ταχυπληρωμών, καθώς και
• πληθώρα αντικειμένων σχετικών με την παράνομη δραστηριότητα της.

Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.