Σάββατο 08.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλείνει το επαγγελματικό της κεφάλαιο ο Τζένη Λιάγκα και αφοσιώνεται στον εθελοντισμό

01.12.2021 /

Τέλος στην επαγγελματική διαδρομή και την αφοσίωση της στον εθελοντισμός (κάτι που το έκανε εξάλλου παράλληλα), ανακοίνωσε προς τον δημοσιογραφικό κόσμο, ευχαριστώντας τον για την στήριξη, η Τζένη Λιάγκα, ιδιοκτήτρια του τουριστικού γραφείου «Κοσμοροές»

Σε μήνυμά της προς τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι-δημοσιογράφοι στον τρικαλινό τύπο, στα σαράντα δύο χρόνια της επαγγελματικής μου διαδρομής, με έδρα τον τόπο μου, τα Τρίκαλα, σταθήκατε πάντα δίπλα μου, υποστηρικτικοί, έτοιμοι να αναδείξετε τα καλά και πάντα πρόθυμοι να δημοσιεύσετε τα σημαντικά βήματα της πορείας μου, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτήν.

Από το 1979 και έως το 2002, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών υπό την επωνυμία μου, είχαν πάντα τον τρικαλινό τύπο συνοδοιπόρο και αρωγό κάθε νέας προσπάθειας ή επιτυχίας, ενώ από το 2004 και έως σήμερα, με προθυμία και γενναιοδωρία φιλοξενούσατε στις στήλες σας τις δράσεις του νέου μου εγχειρήματος στον τουριστικό κλάδο.

Σήμερα, τέσσερις δεκαετίες μετά, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την επαγγελματική δράση και να αφοσιωθώ σε ό,τι γεμίζει την ψυχή μου χωρίς χρηματικό αντίκρισμα. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ο εθελοντισμός είχε πάντα και εξακολουθεί να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μου και σε αυτόν θα αφοσιωθώ ανεμπόδιστα.

Ένα θερμό ευχαριστώ για την έμπρακτη συμπαράσταση σας, την ευγενική σας ώθηση, τη γενναιόδωρη συμβολή σας στο έργο μου.

Εύχομαι ολόψυχα να απολαμβάνετε την εργασία σας και να είστε πάντα παρόντες στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία».