Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απουσίαζε… αλλά θα ορκιστεί την άλλη εβδομάδα ο Λάππας

28.08.2019

Την ερχόμενη εβδομάδα θέλουν οι πληροφορίες να ορκίζεται ως… δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας ο οποίος απουσιάζει στη Σάμο και  σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, τόσο αυτός, όσο και ο Γιώργος Λουλές που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, θα ορκιστούν τις επόμενες.

Ειδικά για τον κ. Λάππα (που η απουσία του χθες σχολιάστηκε στα πηγαδάκια), φαίνεται πως οι σταυροί που πήρε καθώς και η πρώτη θέση στο συνδυασμό που συμμετείχε ο οποίος έλαβε μόλις 20%, αποτελούν κίνητρο να παραμείνει στα κοινά, κάτι εξάλλου που το είχε πει με συνέντευξη του στη «Λέσχη»: «Θα ήθελα να δω και τους σταυρούς προτίμησης που θα πάρω, να λάβω και από εκεί ένα μήνυμα και έπειτα θα δω τι θα κάνω. Ίσως θα πρέπει να ασχολούμαι πλέον με τα…εγγόνια μου, γιατί φαίνεται ότι είμαι εκτός εποχής.

Αν έρθω δεύτερος-τρίτος στη σταυροδοσία, αφήνω ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραιτηθώ, δεν θέλω να μαζοχίζομαι όταν βλέπω ότι δεν με θέλει η κοινωνία. Και πρώτος να έρθω, θα είναι μια προσωπική επιτυχία σε μια συλλογική αποτυχία».