Τρίτη 19.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε ευθεία κόντρα με τον Λάππα, ο Βαβύλης

12.09.2018

Σε ευθεία αντιπαράθεση με τις απόψεις του κ. Λάππα στα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ο Θανάσης Βαβύλης, αλλά και πολλά άλλα μέλη του συνδυασμού του που νιώθουν πως εμπαίζονται με την… κατάργηση ουσιαστικά των διαδικασιών που ο ίδιος πρότεινε, ενώ έντονη είναι και η δυσαρέσκεια στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα, τις κοινές δηλώσεις του Χρήστου Μπάτζιου και Χρήστου Λάππα για συνεργασία με ίσους όρους φαίνεται πως δεν αποδέχεται η παράταξη «Τρικκαίων Συμπολιτεία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  ο δημοτικός της σύμβουλος Θανάσης Βαβύλης:

« Αυτή είναι μια απόλυτα προσωπική άποψη του κ. Λάππα και δεν στέκει. Η παράταξη στην τελευταία της συγκέντρωση δεν έκανε κανένα λόγο για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλη η προσπάθεια ήταν για το αν θα παραμείνει ο κ. Λάππας ή ποιος θα ακολουθήσει,  ακόμα ψάχνει να βρει η ομάδα τον βηματισμό της. Είναι ευτράπελο να γίνει γκάλοπ για τον καταλληλότερο υποψήφιο και μετά να μπούμε σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και να μας προτείνει άλλον υποψήφιο. Τι να συζητήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει έστω μια αυτοδιοικητική κίνηση, δεν έχει καμία δύναμη στην κοινωνία και προσπαθεί να χωθεί όπου βρει.»