Τετάρτη 29.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αφωνία στο… μαξιλάρι του Λάππα που παίρνει μαζί του στη Σάμο…

17.01.2018

Από Αύγουστο χειμώνας κι από Μάρτη Καλοκαίρι… Ούτε τώρα έχει αποφασίσει τι θα κάνει ο κ. Λάππας… (το γράφαμε εξάλλου), ο οποίος θα πάει στη Σάμο να μιλήσει με το μαξιλάρι του… αφού στα Τρίκαλα φαίνεται πως έχει πάθει… αφωνία.

Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ανάληψη της ηγεσίας της δημοτικής ομάδας από τον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Τραγάνη αποκάλυψε σήμερα ο νυν επικεφαλής και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη  Λέσχη 97,6:

«Με την επιστροφή μου από τη Σάμο προς το τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα συγκεντρωθεί όλη η παράταξη, θα κουβεντιάσουμε το θέμα και θα αποφασίσουμε.

Έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από τον σύμβουλο Σταύρο Τραγάνη για να ηγηθεί της ομάδας. Ο ίδιος επέμενε να ξανά είμαι εγώ υποψήφιος,  αλλά είναι κάτι που το έχω ξεκόψει από την αρχή. Οπότε αφού δεν θα είμαι εγώ, εκείνος δηλώνει παρών.

Στη συγκέντρωση που θα κάνουμε και θα μαζευτεί όλος ο συνδυασμός θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα, αλλά θα εξαρτηθεί και από την πρόοδο της κουβέντας. Υπάρχει ο προβληματισμός για το πόσο να παραμείνω, μιας και φτάνουμε στον ένα χρόνο πριν τις εκλογές, όπως και να παραμείνω στη δημοτική ομάδα για βοήθεια στον νέο υποψήφιο. Υπάρχουν πολλές σκέψεις και πολλές απόψεις, θα τις ζυγίσουμε και θα αποφασίσουμε».