Τετάρτη 02.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έτοιμοι για το πρώτο «μπαμ» οι Τρικαλινοί κυνηγοί

18.08.2017

Έτοιμοι για το πρώτο «μπαμ» της κυνηγετικής περιόδου μεθαύριο Κυριακή είναι οι κυνηγοί των Τρικάλων που τις τελευταίες ημέρες συρρέουν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων για την έκδοση των αδειών τους.

Για την φετινή σεζόν πρώτη της νέας διοίκησης και του Προέδρου Σταύρου Τραγάνη μαζί με την παραλαβή της άδειας επιφυλάσσονται και… εκπλήξεις, όπως η ατομική κάρτα που παραλαμβάνει ο κάθε κυνηγός με το ονοματεπώνυμό του, την ομάδα αίματος, τηλέφωνα πρώτο συγγενικού προσώπου για ώρα ανάγκης αλλά και όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα για έναν κυνηγό.

Επίσης μετά από χρόνια παραλαμβάνει έναν χάρτη καταφυγίων και απαγορεύσεων θήρας τη φετινής κυνηγετικής περιόδου τον οποίο διαθέτει η Κυνηγητική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων που συνοδεύεται από ένα σακουλάκι με σπόρους για την βελτίωση των βιοτόπων λαγού και πέρδικας με την επισήμανση του συλλόγου Τρικάλων: Σκόρπισέ το μετά το πρώτο πρωτοβρόχι!!!

Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσει κανείς εκπτωτικά κουπόνια από τα καταστήματα με είδη κυνηγιού στα Τρίκαλα καθώς και ένα καπέλο.

Μέχρι και σήμερα το πρωί εκδόθηκαν – ανανεώθηκαν περίπου 450 άδειες ενώ η προσέλευση συνεχίζεται αθρόα.