Τρίτη 15.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συλλήψεις και προσαγωγές στον Εισαγγελέα για το κύκλωμα στο Τμήμα Συγκοινωνιών

04.09.2020

Στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας και οργάνωσης θα οδηγηθούν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί εννέα άτομα που εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση παθητικής και ενεργής δωροδοκίας με θέμα τα διπλώματα οδήγησης και τα οποία συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για άτομα του Τμήματος Συγκοινωνιών Τρικάλων, αλλά οι πληροφορίες θέλουν να εμπλέκονται και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, που μετά τη σύλληψή του χθες κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και τα ξημερώματα επέστρεψαν στην Αστυνομία Τρικάλων όπου κρατούνται κάποιοι με βαριές κατηγορίες, για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Οι συλληφθέντες παρακολουθούνταν εδώ και αρκετούς μήνες με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταγεγραμμένες απίστευτες συνομιλίες μεταξύ τους, ενώ τα ονόματα των εμπλεκομένων είναι τόσο γνωστά στην κοινωνία των Τρικάλων, που σίγουρα οι ανακοίνωσή τους θα σκάσει σαν βόμβα.

Οι καταγγελία, απ΄ όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ήταν επώνυμη  και απ’ ότι οι πληροφορίες του Ε.Π. θέλουν… οι αστυνομικοί φέρεται να την έχουν «δέσει» καλά.