Σάββατο 06.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κυκλοφοριακό: Κουβέντα να γίνεται 3 χρόνια τώρα…

07.04.2017

Δυστυχώς και τούτη η δημοτική αρχή, ακολουθώντας πιστά την τακτική των προκατόχων της… τρία χρόνια μετά την ανάληψη του δήμου, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να συζητά, να κάνει μελέτες και να σχεδιάζει επί χάρτου τις… λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, που δυστυχώς, παρά την κρίση και την μικρότερη κυκλοφορία των οχημάτων, αυτό γίνεται πιο οξύ.

Πάντως και σήμερα σύμφωνα με το γραφείο Τύπου… το κουβέντιασαν: «Την καλύτερη δυνατή λύση για το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης επιδιώκει ο Δήμος Τρικκαίων. για τον λόγο αυτό, συνεργάζεται και με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, με πρωτοβουλία του οπίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με συγκοινωνιολόγο. Ο κ. Κώστας Κωτούλας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων μαζί με τον πρόεδρο κ. Ιωάννου και μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου 2017. Στη συνάντηση, με παρόντες, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Λάππα και τους αντιδημάρχους κ. Κ. Ψύχο και Χρ. Γούλα, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, τέθηκε πλήθος ζητημάτων. Συγκεκριμένα, η λαϊκή αγορά, τα αστικά λεωφορεία, η κίνηση πεζών και οχημάτων, οι στάσεις, η διευκόλυνση των καταστημάτων και πλήθος άλλων ειδικότερων ζητημάτων, με φόντο προτεινόμενες λύσεις και δράσεις.
Ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει τη βέλτιστη δυνατή συμφωνία, με βάση τη συνεργασία, προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα στην πόλη και ειδικά στο κέντρο. Για τον λόγο αυτόν, προωθείται η συνεννόηση με όλους τους συναρμόδιους φορείς, στο πλαίσιο διαβούλευσης και ανταλλαγής απόψεων».