Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με εκπλήξεις η κοπή πίτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

23.01.2016

Με εκπλήξεις ακόμη και σε επίπεδο ανακοινώσεων, ήταν η σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κι. Βασίλης Τζατζάκης αφού μίλησε για τις παροχές των λεωφορείων που έχουν μέχρι και ασύρματο ίντερνετ, ανακοίνωσε πως ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να εκδίδουν on line το εισιτήριο τους, από το σπίτι.
Πρώτος τις ευχές έδωσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος που ευχαρίστησε τη διοίκηση για την συνεργασία που έχει με την εκκλησία , ενώ οι ευχές όλων των παρισταμένων ήταν να είναι καλοτάξιδο το 2016.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ Χρ. Σιμορέλης και Κ. Σκρέκας αντίστοιχα, ο πρώην βουλευτής Ηλ. Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής της Ν.Δ Θ. Λιούτας, ο δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου, οι πρώην δήμαρχοι χρ. Λάππας και Γ. Σπαθής, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Γ. Τσίγκας και Ντ. Μπάρδας, ο αντιδήμαρχος Τρικάλων Γ. Κωτούλας, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου, Ομοσπονδίας ΕΒΕ και Εμπορικού Συλλόγου Β. Γιαγιάκος, Βαγ. Αγγελάκης και Χρ. Μπλουγούρας αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Τ. Λάππας, εκπρόσωποι φορέων καθώς και οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι στον μεταφορικό φορέα.