Κυριακή 24.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σήκωσαν μπαϊράκι στον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα…

22.04.2021

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στον συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» του οποίου ηγείται ο Κώστας Κρεμμύδας, αφού στην προχθεσινή ψηφοφορία σχετικά με τα ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση για τις λαϊκές αγορές, οι σύμβουλοι… σήκωσαν μπαϊράκι.

Ποιο συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Κρεμμύδας που τάχθηκε με την άποψη του δημάρχου να υπάρξει η σύσταση μια επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα και θα φέρει προτάσεις, ψήφισε παρών στο ψήφισμα που κατέθεσε ο Γιώργος Καΐκης, ενώ διαφοροποιήθηκαν σε αυτό και ψήφισαν υπέρ της πρότασης τρεις σύμβουλοι της ομάδας του Στέφανος Βαβύλης, Γιώργος Λουλές και Νατάσσα Παιδή, ενώ όχι ψήφισε ο Θόδωρος Σπανός. Στο πλευρό του Κρεμμύδα που ψήφισαν παρών ήταν οι Δημήτρης Ζαϊράκης, Θωμάς Χαχάμης, ενώ με την παράταξη του Παπαστεργίου ταυτίστηκε ο Σπανός και ψήφισε όχι.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο θέμα παρών ψήφισε από λάθος… ο Τάκης Παζαΐτης και η Ελένη Πούλιου γιατί όπως η ίδια είπε είναι από αγροτική περιοχή και δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει τους αγρότες του χωριού της.