Πέμπτη 13.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκληρή επίθεση Κουρέτα κατά Αγοραστού για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας – φωτο – βίντεο

17.08.2023

Σκληρή επίθεση κατά Αγοραστού για αναπτυξιακή υστέρηση της Θεσσαλίας εξαπέλυσε από τα Τρίκαλα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων ο επικεφαλής της κίνησης «Πρωτοβουλία» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας.

Ο κ. Κουρέτας  συναντήθηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και συζήτησαν για μια σειρά από θέματα ενόψει των αυτοδιοκητικών εκλογών.

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον» , παρουσία και εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Δημήτρης Κουρέτας άσκησε δριμύα κριτική στον Κώστα Αγοραστό λέγοντας μάλιστα «ας μας πει έστω και ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που έχει κάνει στα Τρίκαλα» ενώ άφησε αιχμές και για το Χρήστο Μιχαλάκη λέγοντας πως το να ανεβαίνεις σε ένα τρακτέρ και να καθαρίζεις τα χιόνια, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε.

«Όσα ανακοινώνονται κατά καιρούς από τον κ. Αγοραστό για την υλοποίηση έργων ότι είναι δικά του, δεν ισχύει. Είναι έργα προαποφασισμένα από την Διαχειριστική Αρχή.  Τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί στο Περιφερειακό Πρόγραμμα είναι δαπανημένα για έργα συμφωνημένα και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τα παρουσιάζει ως δικά του» τόνισε ο κ. Κουρέτας.

Επίσης ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε για λάθος μοντέλο που εφαρμόζεται για την ανάπτυξη της Περιφέρειας κάτι που χρειάζεται άμεσα αλλαγή γιατί η Θεσσαλία έχει υψηλό επίπεδο ανεργίας, αφού δεν δημιουργούνται επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν κόσμο, αλλά απλά γίνονται δρόμοι… και έργα που δεν ευνοούν ένα αειφόρο μοντέλο ανάπτυξης.

«Εάν, δεν υπάρξουν αναπτυξιακά έργα και παραγωγικές επενδύσεις, τίποτα δε θα γίνει στην Θεσσαλία» πρόσθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Σε ό,τι αφορά στους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Τρικάλων με τον Δημήτρη Κουρέτα αυτοί είναι – μέχρι στιγμής – οι  Αρέτος Χρίστος, Γκέκας Αθανάσιος, Δαλαμάγκας Δημήτριος, Δημητρίου Αθανάσιος, Κολιός Άρης, Μπαταγιάννης Αθανάσιος, Μπλέτσα Βασιλεία, Μπουρλιός Σωτήριος, Ρώσιος Απόστολος, Στάμου Δημήτριος, Καραμήτσα Μαρία, Τσιάρας Αθανάσιος, Χατζούλη Νικολέτα, Ντιντή Χρύσα, Νομικός, Δημήτρης Παπαθανασίου και Θανάσης Ξάφος.

[fbcomments]