Τρίτη 15.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Και από τα Τρίκαλα πέρασε ο κοσμηματοπώλης με τα κλοπιμαία! Δείτε τι έκλεβαν

02.01.2021

Αλλη μια μεγάλη υπόθεση με κοσμηματοπώλες και κλοπιμαία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη στη Λαμία δύο κοσμηματοπωλών, ο ένας από τη Λαμία και ο άλλος από την Αθήνα. Μάλιστα ο κοσμηματοπώλης της Αθήνας φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αυτός που μάζευε τα κλοπιμαία από διάφορες πόλεις της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν συναντηθεί με τον συνάδελφό του από τη Λαμία, είχε περάσει από τα Ιωάννινα και μετά τα Τρίκαλα, γεγονός που φαίνεται να ερευνά η ασφάλεια.

Σύμφωνα με το lamiareport “Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας οι οποίοι την παραμονή της Πρωτοχρονιά συνέλαβαν έναν κοσμηματοπώλη από τη Λαμία και έναν ακόμη συνάδελφό του από την Αθήνα, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο Αθηναίος κοσμηματοπώλης πέρασε το απόγευμα από το κατάστημα του γνωστού Λαμιώτη στο κέντρο της Λαμίας, ο οποίος του έδωσε δυο σακούλες με κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί που από καιρό παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Λαμιώτη επαγγελματία συνέλαβαν τον Αθηναίο ο οποίος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν τα χέρια του τα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λίγο αργοτερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον Λαμιώτη κοσμηματοπώλη.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ανάμεσα στα κλοπιμαία βρέθηκαν και 16 κοσμήματα τα οποία είχαν κλαπεί την Τετάρτη (30/12) από σπίτι στη Φθιώτιδα, τα οποία επεστράφησαν από τους αστυνομικούς στον νόμιμο κάτοχό τους.

Η αστυνομία έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα μήπως αναγνωρίσουν και άλλα θύματα τα κοσμήματά τους.

Δείτε το βίντεο:

Η έρευνα από τους αστυνομικούς συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς και για την ταυτοποίηση των των ιδιοκτητών των υπολοίπων κοσμημάτων