Δευτέρα 17.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στο κόκκινο η αγωνία για τα τεστ κορονοϊού στα Τρίκαλα

06.06.2020

Στο κόκκινο είναι η αγωνία των κατοίκων της όχι μόνο της Χρυσομηλιάς, αλλά και σε ολόκληρη την Καλαμπάκα για το αποτέλεσμα των τεστ ιχνηλάτησης που πάρθηκαν χθες από 7 κατοίκους του χωριού που ήρθαν άμεσα στο ζευγάρι που τελικά βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Αν το αποτέλεσμα για τους 7 κατοικούς είναι θετικό, τότε θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ιχνηλάτησης, ενώ το όλο ζήτημα θα περάσει στα χέρια της Πολιτικής Προστασίας για το αν θα μπει όχι μόνο το συγκεκριμένο χωριό σε καραντίνα αλλά και δεύτερο ορεινό χωριό – τουριστικός προορισμός, το οποίο το ζευγάρι επισκέφτηκε και έφαγε. Στο κυνήγι «μαγισσών» έχουν επιδοθεί και τα… καταστήματα όπου μπορεί να κάθισαν.

Πάντως πληροφορίες του «Ε.Π.» θέλουν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλια να επισκέπτεται τα Τρίκαλα, αν κάτι τέτοιο συμβεί.

Η πανελλαδική έκταση που πήρε το θέμα «τρομάζει» τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής που μέχρι τώρα όχι μόνο δεν είχαν βρεθεί στο «κάδρο» της επικαιρότητας για ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά λόγω Μετεώρων και λόγω του συγκεκριμένου τριημέρου, ήταν στο επίκεντρο των επισκεπτών.