Τετάρτη 01.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Ζακ δεν πέθανε, δολοφονήθηκε

21.11.2018

Του Χρήστου Κοντού

Χθες έγινε γνωστό το πόρισμα για τον Ζακ Κωστόπουλο. Και είναι ξεκάθαρο: Το παιδί πέθανε από τα χτυπήματα. Και δεν ήταν κάτω από καμιά επήρεια ναρκωτικών ή άλλων ουσιών. Ούτε καν υπολογίσιμου αλκοόλ.

Ο θάνατος του προήλθε από γροθιές, κλωτσιές και χτυπήματα τόσο του καταστηματάρχη των περαστικών αλλά και των αστυνομικών.

Ο Ζακ Κωστόπουλος δολοφονήθηκε γιατί ζούσε σε μια πόλη η οποία έχει μετατραπεί σε μια απέραντη ζούγκλα, όπου βασιλεύει ο νόμος του ισχυρού.

Αυτός που είτε με τις γροθιές, είτε με τα καλάσνικοφ κάνει κουμάντο σε ολόκληρες περιοχές.

Και όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας που υπακούει στην εκάστοτε εξουσία… αλλά και την δική μας, που μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή θέλουμε αίμα. Πολύ αίμα… Τόσο που μας κάνει να θάψουμε ότι συνειδησιακά μας έχεις απομείνει ως αντανακλαστικό από την ανθρωπιά μας.

Ο Ζακ δολοφονήθηκε, τόσο απλά… Αυτοί που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν πραγματικά, γιατί καμιά ζωη δεν αξίζει λιγότερο από όσα δαχτυλίδια και χρυσό είχε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Μαζί με αυτούς θα πρέπει επίσης να τιμωρηθούν και όσοι δημοσιογράφοι ή μπακάληδες της δημοσιογραφίας φρόντισαν να γράψουν πριν το πόρισμα ότι ακραίο και ρατσιστικό υπήρχε.

Το δικαίωμα να αφαιρεί κάποιος τη ζωή του άλλου, το έχει μόνο η θεός ή αν θέλετε η φύση αν είστε άθεοι.

Ο Ζακ δολοφονήθηκε και αυτό δεν αλλάζει, όμως ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει αν εμείς το θελήσουμε…

[fbcomments]