Πέμπτη 18.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δήμος Τρικκαίων: Ζητείται επειγόντως αντιπολίτευση

30.03.2021

Του Χρήστου Κοντού

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του ο δήμαρχος Τρικκαίων που αισθάνεται άρχοντας της πόλης, μη ακούγοντας τις φωνές των κατοίκων που διαμαρτύρονται για θέματα κυρίως καθημερινότητας, πόσο μάλλον τώρα που είναι εκλεκτός του πρωθυπουργού που με τις ευλογίες του, τον οδήγησε στο τιμόνι της ΚΕΔΕ. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως είναι ένας κακός δήμαρχος, αλλά μέχρι εκεί, γιατί αν θελήσει κάποιος να το πάει πιο κάτω θα πρέπει όσα σε μακέτες μας δείχνει τόσα χρόνια να ήταν ήδη έργα… που μάλλον δεν θα προλάβει να τελειώσει πριν τις εκλογές του 2023.

Ευλογα βέβαια θα πει κανείς… γιατί να ανησυχήσει, αφού παίζει μόνος του στο γήπεδο, πετά τη μπάλα όπου θέλει, την μαζεύει μόνος του όταν θέλει, ντριπλάρει τον ίδιο του τον εαυτό (άντε να του κάνει καμιά φορά ένα τάκλιν ο Καϊκης) και αφού σκοράρει όπου βρει… βάζει και αυτογκόλ.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι Δημοκρατία και οδηγεί στην αλαζονεία την οποία την βλέπουμε σε αρκετούς συνεργάτες του που κυκλοφορούν στην πόλη και… δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.

Δεν θα ασχοληθούμε πως φτάσαμε ως εδώ και ποιος εγκλημάτησε σε βάρος της πόλης (εξάλλου ένα όνομα είναι), αλλά σίγουρα όμως όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά και να αναλάβουν πρωτοβουλίες ΧΘΕΣ γιατί τα τζάκια τους θα σβήσουν… μιας και απλά τώρα σιγοκαίνε με κλαδάκια…

 

[fbcomments]