Σάββατο 31.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΚΚΕ:Άξιος ο μισθός σου Σάκη Παπαδόπουλε!

14.10.2017

Άξιος ο μισθός σου Σάκη Παπαδόπουλε!

Εσύ και η κυβέρνησή σου μπορείτε να συγκαταλέγεστε στους πλέον νομιμόφρονες προς τις ΗΠΑ και  το ΝΑΤΟ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ είναι σε εξέλιξη , ενώ ταυτόχρονα  στην Ελλάδα  διεξάγεται η ανάλογη  προσπάθεια να σερβιρίστεί με μπόλικη επικοινωνιακή γαρνιτούρα. Ανεξάρτητα από τα τόσα επικοινωνιακά που θα κατακλύσουν το τραπέζι των ΜΜΕ αυτές τις μέρες  , το ταξίδι  του πρωθυπουργού   έχει ένα βασικό στόχο: Την αναβάθμιση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκων βάσεων στην Ελλάδα και τη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή.

Τα όποια «ανταλλάγματα» διεκδικεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σ’ αυτό το άθλιο κι επικίνδυνο παζάρι,  δεν αφορούν τον ελληνικό λαό, αλλά τις επενδύσεις και τα κέρδη επιχειρηματικών κολοσσών, μέσα κι από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την παράδοση του ενεργειακού πλούτου.

Τη δική του πινελιά στο προπαγανδιστικό περιτύλιγμα  της κυβέρνησης έβαλε και ο συντοπίτης  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Σάκης Παπαδόπουλος , ο οποίος μεταξύ των  αναλύσεων περί  ουμανισμού και διαφωτισμού –που αρέσκεται πολύ να κάνει- δήλωσε ότι το γνωστό σύνθημα “Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι” δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα…Μάλλον, κατά τον κ.Σάκη, το Αμερικάνικο κεφάλαιο , το κράτος του και η  εξωτερική πολιτική του εργάζονται πλέον  για το διαφωτισμό των λαών με τις αξίες του ουμανισμού και του εργασιακού πολιτισμού ….

Άξιος ο μισθός σου Σάκη Παπαδόπουλε!

Εσύ και η κυβέρνησή σου μπορείτε να συγκαταλέγεστε στους πλέον νομιμόφρονες προς τις ΗΠΑ και  το ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ