Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κυριακή με «ΣΟΟΥ» της ακαδημίας χορού Τρικάλων στον Μύλο των Ξωτικών

17.12.2015
  • Μύλος Ξωτικών στις 6.00 μμ

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ.,στον Μύλο των Ξωτικών η Ακαδημία Χορού θα κάνει την δυναμική της παρουσία με 24 μοναδικές χορογραφίες από 200 και πλέον χορευτές όλων των ηλικιών (τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων). Το Χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας θα περιλαμβάνει τραγούδια σε ρυθμούς latin, hiphop, oriental, zumba, break dance, dancehall, σύνχρονου κ.α. αλλά και χορογραφίες-έκπληξη από τους καθηγητές μας. Την παρουσίαση θα απογειώσει η επίδειξη των αγωνιστικών ομάδων BreakDance, HipHop , Latin και Oriental.

Την εκδήλωση θα κλείσει μια απ’τις καλύτερες γυναικείες ομάδες salsa τις «las flores de lotto» από Θεσσαλονίκη! Με πολλές διακρίσεις σε αγώνες! Η χαρά είναι διπλή καθώς συμμετέχει και η καθηγήτρια latin της σχολής μας Γιούλια Πεταράκη. Η Ειρήνη, η Ιφιγένεια, η Χριστίνα, η Μένια και η Γιούλια θα μας ταξιδέψουν και θα μας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες των καταρτισμένων καθηγητών που επιμελούνται την άρτια παρουσία των τμημάτων.

Οι υπεύθυνοι διδασκαλίας της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων είναι με αλφαβητική σειρά:

Αδαμοπούλου Κλεοπάτρα ( Υπεύθυνη Salsa, Bachata, Kizomba) – Διαμαντή Μαριάννα (Υπεύθυνη παραδοσιακού αιγυπτιακού bellydance) – Καρατράντου Nάντια (Υπεύθυνη Χορός και Υγεία) – Καφφές Κοσμάς ( Εκπαιδευτής Parkour και Freerunning) – Μπέττα Μάγδα (Υπεύθυνη hip-hop) – Μπλάνα Στέλλα (Υπεύθυνη Zumba & Zumba kids) – Μπρίση Βάλια (Υπεύθυνη Δημιουργικού – Μουσικοκινητικής αγωγής) – Σαμαρά Μάγδα (Καθηγήτρια Οriental , Hip-hop , Latin, Σύγχρονου, Dancehall , Μodern-Jazz) – Tafa Dorian (Yπεύθυνος Break dance & hip-hop) – Τσουλάκας Γιάννης (Yπεύθυνος Ελ-umba & Zumba)

Πεταράκη Γιούλια, Καλλιτεχνική υπεύθυνος Ακαδημίας, (Υπεύθυνη Latin ,Latin       αγωνιστικών και Tango Argentino).

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Στέφανος Μιλάτος.
Ο Στέφανος Μιλάτος εχει καταγωγή από τα Τρίκαλα είναι το πιο επιτυχημένο και περιζήτητο ανδρικό μοντέλο της νέας γενιάς.
Φέτος, κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» του Alpha, στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

  • Κεντρική πλατεία 12.00 μμ

Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων συμμετέχει με τα εφηβικά τμήματα σε χορογραφίες latin, hiphop, oriental, zumba, break dance dancehall κ.α. στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Μύλο των Ξωτικών την Κυριακή 20/12/2015 για μικρά και μεγάλα παιδιά !

Στις 11:30 θα ξεκινήσει παρέλαση με τους καλικάτζαρους του παιδαγωγικού δημοτικού εργαστηρίου θεάτρου από τον Μύλο των Ξωτικών, θα διανύσει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, όπου η διασκέδαση θα συνεχιστεί με τις μελωδίες της φιλαρμονικής Τυρνάβου και show από κλόουν.