Πέμπτη 20.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ισορροπίες… ανάγκης στη Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. – Δείτε τις ψήφους

18.05.2018

Με μυστική ψηφοφορία, συμφωνίες… αλλά και κόντρες αναδείχθηκε χθες βράδυ η πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή και ο πρώτος γραμματέας του «Κινήματος Αλλαγής», στα Τρίκαλα.

Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον σε επίπεδο νομού Φωφικοί… και ΓΑΠικοί μόνο χέρι – χέρι δεν πάνε και ο νεαρός Γιώργος Μανώλης που εκλέχθηκε ως γραμματέας φαίνεται πως βρήκε… αλλού τουλάχιστον ένα σύμμαχο.

Α πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με βάση τις αναλογίες που θα… διορίζονταν η κάθε Ν.Ε., αφού εκλογές «ξέχασαν» να κάνουν, τα 4 άτομα αυτής ανήκουν στην πρόεδρο του «Κινήματος Αλλαγής» ή αν θέλετε στο ΠΑΣΟΚ… και πρόκειται για τους Γιώργο Μανώλη (που προτάθηκε από τους Φωφικούς, παρότι το 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΓΑΠ), τον Απόστολο Αλεξίου, τον Γιώργο Μιχάλη και τον Βασίλη Μπαρούτα, από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.  οι Θωμάς Χαχάμης και Φωτεινή Καραπέτσα από το «Ποτάμι» οι Παναγιώτης Πιλάτος και Χρήστος Κωστούλης, από τη ΔΗΜΑΡ ο Θεόφιλος Αναστασίου, από τον Ανδρουλάκη ο Θανάσης Ξάφος και από τον Καμίνη ο Μάριος Μαρολαχάλης.

Για την θέση του γραμματέα οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν τρεις αυτές του Γιώργο Μανώλη που πήρε 5 ψήφους, του Θανάση Ξάφου που πήρε 3 ψήφους και του Θωμά Χαχάμη που πήρε 2 ψήφους, ενώ υπήρχε και ένα ψηφοδέλτιο λευκό.

Αναλυτικά η σύνθεση της πρώτης Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής:

Γραμματέας Γιώργος Μανώλης

Αν. Γραμματέας Παναγιώτης Πιλάτος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μάριος Μαρολαχάκης

Υπεύθυνος Οικονομικών  Χρήστος Κωστούλης

Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Βασίλειος Μπαρέντας

Υπεύθυνος Εργαζομένων Θωμάς Χαχάμης

Υπεύθυνος επιχειρήσεων Αθανάσιος Ξάφος

Υπεύθυνος Κινημάτων Ισότητας Φωτεινή Καραπέτσα

Υπεύθυνος Παιδείας Θεόφιλος Αναστασίου

Υπεύθυνος Πολιτισμού Απόστολος Αλεξίου

Υπεύθυνος Περιβάλλοντος Απόστολος Αλεξίου.

Χρήστος Κοντός