Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κίνημα Αλλαγής: Επέστρεψε κόσμος και χαμόγελα

12.06.2018

Επέστρεψε ο κόσμος μαζί και τα χαμόγελα στο «Κίνημα Αλλαγής» που απόψε στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση στο «Φρούριο» δεν υπήρχε ούτε δείγμα καρέκλας, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές ΠΑΣΟΚ με ανανεωμένη όμως… σύνθεση.

Αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα και ο νέος κόσμος… αλλά και αρκετά τα απολωλότα πρόβατα που γύρισαν στο… μαντρί, μετά την περιπέτεια τους με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Την διαδικασία άνοιξε ο νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Μανώλης που μίλησε για την ανάγκη της πραγματικής εξόδου της χώρας από την κρίση, κάτι που θα κληθεί και πάλι ο κεντρώος χώρος να το κάνει.

Στο έλλειμμα της Δημοκρατίας που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Στέφανος Παραστρατίδης, ενώ αρκετά σκληρός τόσο για το θέμα των Σκοπίων, όσο και για την οικονομική κατάσταση της χώρας από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο κεντρικός ομιλητής και εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Αμέσως μετά ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών.

Πάντως μια ματιά στις φωτογραφίες και θα δει κανείς πως ήταν όλοι… εκεί, πλην κάποιων εξαιρέσεων, όπως ο Γιώργος Οικονόμου που απουσίαζε στην Αθήνα κάτι που γνώριζε και ο Παύλος Χρηστίδης από την περασμένη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος.