Πέμπτη 23.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλίμα ενότητας… στο «Κίνημα Αλλαγής»

26.02.2018

Εποχές που θύμιζαν την παλιά ενότητα… του ΠαΣοΚ, τουλάχιστον όσον αφορά στην σύνθεση των παρευρισκομένων, ήταν η χθεσινή προσυνεδριακή σύσκεψη για το «Κίνημα Αλλαγής» στα Τρίκαλα.
«Δημοκρατική Συμπαράταξη», «ΚΙΔΗΣΟ», ΔΗΜΑΡ και «Ποτάμι» ήταν εκεί ώστε να δώσουν το μήνυμα της ενότητας για ένα ισχυρό «Κίνημα Αλλαγής», που όμως είδε δημοσκοπικά τα ποσοστά του να συρρικνώνονται σε σχέση με αυτά του φθινοπώρου.
Κεντρικός Ομιλητής  ήταν ο Βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, στο πάνελ όμως βρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Θωμάς Ψύρρας από πλευράς της ΔΗΜΑΡ και ο Γιώργος Ελενόπουλος του ΚΙΔΗΣΟ, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Μπαργιώτας στην ομιλία του ανέφερε πως «απαιτείται για την χώρα αλλαγή πολιτικής με μια εθνική γραμμή για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, την παραγωγή νέου πλούτου στη χώρα και τη δίκαιη διανομή του για την στήριξη της μεσαίας τάξης και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων».
Ενώ το σημείο που επικέντρωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι περισσότεροι ομιλητές, ήταν αυτό της ενότητας.
Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν οι Θανάσης Βαβύλης Χρήστος Λάππας, Χρήστος Μαγκούφης, Σούλα Μερεντίτη, , Eμυ Μιζάκη, Χρύσα Ντιντή κ.α