Τετάρτη 01.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα 8 ονόματα για ψηφοδέλτιο

23.07.2018

Μπορεί εν μέσω καλοκαιριού όλοι να τρέχουν στις παραλίες, στο ΚΙΝΑΛ όμως ξεκινούν τις διαδικασίες για την εξεύρεση υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Ετσι την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκαν οι εναπομείναντες της Νομαρχιακής Επιτροπής (εκτός Πιλάτου που ξανακολυμπά… στο Ποτάμι) και τα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Ηλιάδης για… να συγκεντρώσουν τους ενδιαφερόμενους για την στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Τα ονόματα πολλά και κάποια από αυτά… εκπλήξεις.

Ετσι πέραν των δύο μελών της Κ.Ε. που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι στο ψηφοδέλτιο, ενδιαφέρον εκδήλωσαν και οι Φωτεινή Αναστασίου, Σωτήρης Μπλέτσας, Χρήστος Κωνσνταντός, Χρύσα Ντιντή, Κώστας Φαμίσης και Χρήστος Κωστούλης.

Εδώ βέβαια μπαίνουν ζητήματα όπως γιατί ο Τάσος Κατσιάνης δεν έκανε κίνηση και γιατί είπε όχι ο  Αρης Μεριντίτης. Το σίγουρο πάντως είναι πως τώρα ανοίγει το θέμα των υποψηφιοτήτων για το Κίνημα Αλλαγής.

«Η κοινωνική και πολιτική δυναμική του Κινήματος Αλλαγής δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει νέους πολιτικούς συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στην κάλπη των επόμενων εκλογών» αναφέρει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Οπως αναφέρει στο πλαίσιο αυτό «έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίων που υπηρετούν το τρίπτυχο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ και επανασυνδέουν το Κίνημα μας με τις ζωντανές , δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και τις παραγωγικές τάξεις».

Ετσι, θα υπάρξει η δυνατότητα και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες να εκδηλώσουν την διαθεσιμότητας τους όσοι το επιθυμούν. «Είναι αυτονόητο ότι, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχουν υποψήφιοι παρά μόνον η εκδήλωση ενδιαφέροντος εκατοντάδων ανθρώπων να δώσουμε μαζί , από την πρώτη γραμμή, αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη» διευκρινίζει ο γραμματέας. «Η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα βρει το Κίνημα Αλλαγής σε πλήρη διάταξη όχι μόνο εκλογικής μάχης αλλά έτοιμο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα για την πολιτική σταθερότητα, την Εθνική Συνεννόηση και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας» καταλήγει ο Μ. Χριστοδουλάκης.

Οι τομείς της Τ.Ο. Τρικάλων

Μετα την συγκρότηση σε σώμα της Τ.Ο. Τρικάλων εξελέγη ο  Γραμματέας και ορίστηκαν οι τομείς ευθύνης των μελών . Κατόπιν της διαδικασίας , η δομή που προέκυψε για το νέο όργανο  είναι η εξής :
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  & ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ : ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΛΓΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΤΥΦΑΡΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΜΠΟΥΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ