Κυριακή 19.01.2025 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανοιξαν οι κάλπες για το ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα – Ανδρουλάκης Vs Παπανδρέου

12.12.2021

Στις 7 π.μ. άνοιξαν οι κάλπες του β’ γύρου των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη του νέου προέδρου με διεκδικητές τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γεώργιο Παπανδρέου.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την περασμένη Κυριακή.

Τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται στους ίδιους χώρους όπως και την 5η Δεκεμβρίου. Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Δ. Τρικκαίων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, στο Δημαρχείο Πύλης, στο πρώην δημαρχείο Δ. Πια λείων στην Φήκη και στο παλαιό Δημαρχείο Παραληθαίων  στο Ρίζωμα.

Την β’ Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφοφόροι συμμετείχαν στον Α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας και

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισαν στον α’ γύρο.

 

 

[fbcomments]