Σάββατο 23.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το απόγευμα της Παρασκευής η κηδεία του Χρήστου Πέτρου

16.07.2021

Η συνοικία της Αγίας Μονής και η πόλη των Τρικάλων είναι απο σήμερα πιο φτωχή. Ο Χρήστος Πέτρου, ο επονομαζόμενος “εραστής” έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 65 ετών μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο των Τρικάλων όπου νοσηλευόταν χτυπημένος απο τον κορονοϊό.

Ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Χρήστος και αδελφός του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Γιώργου Πέτρου δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο και η κατάσταση του ήταν εξ αρχής δύσκολη λόγω και των υποκείμενων προβλημάτων υγείας που είχε. Παρ΄ όλα αυτά το πάλεψε γενναία, είχε διάθεση για ζωή και σε επικοινωνία που είχε με συγγενείς και φίλους εξέφραζε την πεποίθηση του ότι θα τα καταφέρει αλλά δυστυχώς απο ένα σημείο και μετά η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.

Δύο ήταν οι μεγάλες αγάπες του Χρήστου. Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Άρης Αγίας Μονής. Επιστήθιος φίλος του Αγιαμονιώτη καλλιτέχνη τον καλούσε στους χορούς της ομάδας (απ’ όπου και η κεντρική φωτογραφία όπου τον προσφωνεί το 1992) την οποία και είχε οδηγήσει σε δύο ανόδους από την Α’ Ερασιτεχνική ως πρόεδρος της ομάδας της συνοικίας. Είχε διατελέσει ακόμη και πρόεδρος του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής όπου επίσης συνέδεσε την παρουσία του με επιτυχίες.

Άνθρωπος της παρέας έπιανε συχνά το μικρόφωνο και ερμήνευε τις επιτυχίες του αγαπημένου του Μήτσου με εξαιρετικό τρόπο.

Αφήνει πίσω του τρία αδέλφια καθώς ο ίδιος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στις 6 μ.μ. στην Αγία Μονή.

Πηγή: Sportrikala.gr