Σάββατο 05.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχάλης Ζιάγκας

17.08.2017

Στερνό αντίο είπαν πριν λίγες ώρες συγγενείς και φίλοι του Μιχάλη Ζιάγκα που συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Τρικαλινό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Η ταφή της σορού του Μιχάλη Ζιάγκα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου έγινε το απόγευμα στο Α΄ Νεκροταφείο Τρικάλων, όπου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι αλλά και πολιτικά πρόσωπα διαφόρων πολιτικών κομμάτων, με τα στελέχη όμως του τοπικού ΠΑΣΟΚ που έζησαν από κοντά τον συνεργάτη του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου να κάνουν διακριτή την παρουσία τους.
Το πρωί, είχε προηγηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών και ακολούθησε τρισάγιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων, όπου ο τέως Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινουβουλίου Γιώργος Δημητρακόπουλος, εκφώνησε εμφανώς συγκινημένος τον επικήδειο, παρουσία της συζύγου του εκλιπόντα Βέρα, του αδερφό του Ιωάννη, της νύφης του Μαρίας και των ανιψιών του Δημήτρη και Νίκου, αλλά και άλλων συγγενών τους εκλιπόντος.