Τρίτη 07.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σήμερα το στερνό αντίο στον 62χρονο μαθηματικό Γιωρ. Ευσταθίου

29.05.2018 /

Στερνό αντίο θα πούνε σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του, στον μαθηματικό και διευθυντή του Γυμνασίου Μεγάλων Καλυβίων Γιώργο Ευσταθίου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης και ξάδερφο του θανόντα Χρήστο Μπουλούμπαση: «Ο Γιώργος χτυπήθηκε από επιθετική μορφή της επάρατης νόσου και κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 28 Μαΐου 2018, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο Γιώργος υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών. Ως άνθρωπος ήταν ιδιαίτερα ευγενής και ως εκπαιδευτικός και Διευθυντής σχολείου απολάμβανε την εκτίμηση ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας και πρωτίστως των μαθητών του. Με την επιστημονική του κατάρτιση και τη δημιουργική του δράση άφησε το δικό του ίχνος στην εκπαίδευση των εφήβων και στη διοίκηση των σχολικών μονάδων.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 14:00, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια ο Γιώργος θα ταξιδέψει για την τελευταία του κατοικία, την αγαπημένη του Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας».