Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κεντοαριστερά: Ποιους αρχηγούς στηρίζουν τα στελέχη στα Τρίκαλα

03.10.2017

Στη μεγάλη μάχη για τα καλά άρχισαν να μπαίνουν τα στελέχη του νομού για την στήριξη των υποψηφίων στο νέο φορέα της κεντροαριστέρας. Με πρώτο το Γιάννη Ραγκούση να προγραμματίζει για αύριο την ομιλία του στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, ανοίγει και ο κύκλος των επισκέψεων των υποψηφίων στο νομό μας.

Την ίδια ώρα δίνει και παίρνει η προσπάθεια προσέλκυσης στελεχών στους υποψηφίους. Μέχρι στιγμής ανοιχτά (με τον κίνδυνο να ξεχνάμε κάποιους) έχουν ταχθεί:

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη: Τριγώνης Γιάννης, Κρεμμύδας Κώστας, Ξάφος Σάκης, Οικονόμου Γιώργος, Παπαχρήστος Σωτήρης (Καλαμπάκα), Τζάνης Άρης (Πύλη), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δήλωση στήριξης θα κάνει και ο Χρήστος Λάππας.
Με την Φώφη Γεννηματά: Ηλιάδης Γιώργος, Φαμίσης Κώστας, Μαγκούφης Χρήστος, Σπαθής Γιώργος, Κάκλα Βάσω, ενώ πληροφορίες θέλουν και τον Σταύρο Τραγάνη.
Με τον Γ. Καμίνη: Βαβύλης Θανάσης, Μαρολαχάκης Μάριος.
Με τον Γιάννη Μανιάτη: Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Κατσίβελος Βύρωνας, Χάιδος Χρήστος.
Με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Μπάκος Γιώργος, Κατσιάνης Τάσος.
Με τον Γιάννη Ραγκούση: Οικονόμου Αχιλλέας, Μανούρας Αχιλλέας, Μανώλης Γιώργος , Γιώργος Καρκανιάς.
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη: Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα, Πιλάτος Παναγιώτης αλλά και πολλά στελέχη του «Ποταμιού» στα Τρίκαλα.
Για τους Kωνσταντίνο Γάτσιο, Δημήτρη Τζιώτη και Απόστολο Πόντα, δεν έχει βγει κάποιο στέλεχος να ταχθεί υπέρ τους ακόμη.
Να σημειώσουμε πως στελέχη όπως η Σούλα Μερεντίτη, Χρύσα Ντιντή και Χαχάμης Θωμάς δεν έχουν ακόμη πάρει επίσημα θέση, ενώ ουδέτερη φαίνεται να είναι η επόπτης των εκλογών στο νομό Λώρεν Κασσοπούλου.