Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κεντροαριστερά: Οι αρχηγοί και τα… πρόσωπά τους στα Τρίκαλα

04.09.2017

Για τα καλά άρχισαν να ανάβουν τα αίματα στην κεντροαριστερή κίνηση στα Τρίκαλα, όπου το ένα μετά το άλλο τα στελέχη αρχίζουν να τάσσονται υπέρ των υποψηφίων παρότι ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» όλες οι υποψηφιότητες.

Με την σημερινή πρόεδρο ανοιχτά είναι από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Ηλιάδης, αλλά και πολλά από τα στελέχη που την είχαν στηρίξει στην προηγούμενη διαδικασία, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα, Γεννηματά θα στηρίξουν και οι πρώην ΓΑΠικοί όπως ο Θωμάς Χαχάμης, Εμη Μιζάκη κ.α.

Στην πλάτη κυριολεκτικά έχει πάρει τον Γιάννη Μανιάτη ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου αφού η φιλία που τον συνδέει μαζί του χρόνια τώρα τον έχει τάξει ήδη στους στενούς ανθρώπους του πρώην υπουργού.

Τον Καμίνη στηρίζει ανοιχτά ο Θανάσης Βαβύλης, ενώ στο ίδιο μήκος φαίνεται να κινείται και η Σούλα Μερεντίτη, που έχει κάνει το δρομολόγιο Τρίκαλα – Αθήνα, Τρίκαλα – Ριζαριό, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία της αλλά και την ελπίδα της πως η κεντροαριστερά θα βρει το δρόμο της και θα είναι πάλι σε τροχιά εξουσίας.

Όμως και ο Ραγκούσης δεν πάει πίσω αφού τρία από τα βασικά του στελέχη εδώ και χρόνια, Αχιλλέας Μανούρας, Αχιλλέας Οικονόμου και ο Θανάσης Μανούρας άρχισαν ήδη τον αγώνα.

Φωτιά έχουν πάρει όμως και τα στελέχη του «Ποταμιού» με την Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα να τρέχει για την στήριξη του προέδρου της Σταύρου Θεοδωράκη.

Τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο φέρεται να στηρίζει ο Τρικαλινός ορθοδοντικός Γιώργος Μπάκος.

Τέλος παρότι ακόμη δεν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο κουμπάρος του Γιώργος Οικονόμου άρχισε τις μαζώξεις επιχειρώντας μάλιστα να τις κάνει αισθητές, ώστε να αναδειχθεί η δύναμη του πρώην γραμματέα.

Χ.Κ.

[fbcomments]