Παρασκευή 03.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εμπαίζουν τους δημότες… με τα κιόσκια!

27.07.2018

Μας δουλεύουν και καλά κάνουν από τον δήμο Τρικκαίων αφού δεν φτάνει που δεν άφησαν δένδρο για δένδρο όρθιο στην κεντρική πλατεία με το πρόσχημα της επικινδυνότητας και της πτώσης τους και χωρίς να απαντήσουν επί της ουσίας σε αρκετούς επιστήμονες που είπαν πως μπορεί να σωθούν, τώρα έβαλα πέργκολες τις οποίες βαφτίζουν «όαση ίσκιου και δροσιάς».

Ακόμη και αυτές οι πέργκολες έγιναν όχι απλά κατόπιν παραπόνων (οπως παραδέχεται ο δήμος), αλλά αρκετών…. «Γαλλικών» που άκουγε ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή από τους εκεί θαμώνες.

Το θέμα παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν ακόμη και από ΜΜΕ που λατρεύουν τον δήμαρχο της … καρδιάς τους… θα είχε ξεχαστεί αν η πρόκληση δεν ερχόταν από το ίδιο το γραφείο Τύπου που έριξε λάδι στη φωτιά προκαλώντας τη νοημοσύνη των… χαζών πολιτών, γιατί οι έξυπνοι δεν έχουν ανάγκη σκιάς αφού έχουν τις στάσεις δροσιάς… με το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Με ένα κιόσκι, μια όαση ίσκιου και δροσιάς, ο Δήμος Τρικκαίων επέλυσε το θέμα της «μικρής Βουλής» στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Κατασκευάζοντας το κιόσκι, ο Δήμος προσέφερε πρόσθετη σκιά και χώρο για ανάπαυση των τακτικών θαμώνων της πλατείας (μετά και τα αιτήματά τους), αλλά και όσων αποζητούν σκιά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Η προσωρινή αυτή λύση, σε συνδυασμό με την παλιότερη αλλαγή των καθισμάτων και πριν αποφασιστεί ο τρόπος ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, προσφέρει μια άνετη παραμονή, ειδικά τους θερινούς μήνες».