Τρίτη 15.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γιώργος Καταβούτας: Κακοήθειες τα περί κορονοϊού και το «πάρτι της Ελάτης»

18.09.2020

Βολές από Γιώργο Καταβούτα που κάνει λόγο για κακοήθειες όσον αφορά στα όσα αναφέρθηκαν στο κλείσιμο του κεντρικού καταστήματος στο οποίο είναι συνέταιρος… αλλά και για το περιβόητο πάρτι της Ελάτης:

«ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , γιατί πολλοι κριτές των πάντων εμφανίστηκαν από την μια στιγμή στην άλλη για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο και με την ανεξέλεγκτη φημολογία τους με στοχοποιούν ποικιλοτρόπως.

Ο κορωνοιός αποτελεί πλέον μέρος της ζωής μας , δυστυχώς θα μείνει για καιρό και νιώθω τουλάχιστον περιφρόνηση για συνανθρώπους που δείχνουν με το δάχτυλο τους παθόντες η επιρρίπτουν τόσο εύκολα ευθύνες για να κερδίσουν εντυπώσεις.

Στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο είμαι συνεταίρος, παρουσίαστηκε προχθές θετικός στο κορονοιο ένας εργαζόμενος που απασχολούνταν ως εξωτερικός συνεργάτης στο προσωπικό και δεν είχε καθημερινή παρουσία. Ως εκ τούτου ενώ είχε προαποφασίστει το κλείσιμο του καταστήματος τη Δευτέρα 21.09 λόγω παραβάσεων ηχορύπανσης αποφασίσαμε οικιοθελώς και όχι υπακούοντας σε επείγουσα εντολή του Εοδδυ όπως ευρέως κυκλοφόρησε, να κλείσουμε σήμερα Παρασκευή 18.09, καθαρά για προληπτικούς λόγους και σεβόμενοι απόλυτα την υγεία του προσωπικού και των θαμώνων μας. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ που έγιναν στο προσωπικό είναι καθαρά και κανένας δεν εμφανίζει συμπτώματα της νόσου θα ακολουθήσουν και άλλα χωρίς κανείς εξ αυτών να εμφανίζει οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Σε ό,τι σχετίζεται με το περιβόητο «πάρτυ στην Ελάτη» που πήρε διαστάσεις μεγατόνων και καθένας λέει και γράφει το μακρύ και το κοντό του, ήταν μία ιδιωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο με στενούς φίλους μου και συνεργάτες, αποκλειστικά σε υπαίθριο χώρο και με τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων που ίσχυε μέχρι τότε.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας από τους καλεσμένους που να φέρει συμπτώματα κορονοιού και όλες οι υπόλοιπες αναφορές ως προς το διήμερο αυτό είναι αποκυήματα αρρώστημενης φαντασίας και κακοήθειας.

Τέλος, επειδή τις τελευταίες ώρες οι κορώνες περί ηθικής και ευσυνειδησίας φούντωσαν, πλήττοντας την προσωπικότητα μου και την αυτοδιοικητική μου ιδιότητα, απλώς να επισημάνω ότι είναι ΤΟ 3ο ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΩ(και αυτό αρνητικό) με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες μου και τους συμπολίτες μας και θα περίμενα ανάλογη στάση και ευαισθησία από τους δημοσιολογούντες κάτι για το οποίο αμφιβάλλω σφόδρα.

Οι ευσυνείδητοι(?) Αυτοί κύριοι και οι αξιοσέβαστες κυριες πόσο χρόνο άραγε διέθεσαν για την διαστάυρωση των φημών καφενειακού τύπου από τις πηγές τους τις οποίες και μετέδωσαν αβλεπει?

Τελικά πράγματι οι μάσκες πέφτουν ακόμη και στην εποχή του Covid19 και θα έχουμε πολλά να πούμε είτε στο δημόσιο λόγο είτε στις δικαστικές οδούς

Υ.γ Δεν χρειάζεται να λες τι ξέρεις, αλλά να ξέρεις τι λες»