Σάββατο 29.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φόρο τιμής στους πεσόντες απέτισαν σχολεία και φορείς

27.10.2015

Φόρο τιμής στο Ηρώο πεσόντων της πόλης μας απέτισαν… με καθυστέρηση κάποιας ώρας, αφού ένα σχολείο… άργησε χαρακτηριστικά,  μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, οδηγοί, αλλά και φορείς της πόλης.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ενώ εκ μέρους του δήμου στεφάνι κατέθεσε η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη.

Το πρόγραμμα για αύριο

ΩΡΑ 07:00 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου.

Εωθινό από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΩΡΑ 08:00 Επίσημη Έπαρση Σημαίας.

ΩΡΑ 10:30 Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Δημήτριο Δραγανιδάκη, Διευθύντη 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

ΩΡΑ 11:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των

παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

ΩΡΑ 11:30 Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.

Τελετάρχες ορίζονται:

1) κ. Χρήστο Ντελής, Διευθυντής του 12ου Γυμνασίου Λάρισας.

2) κ. Κων/νος Καραδήμας, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.