Πέμπτη 09.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανοιχτά σήμερα πολλά καταστήματα στα Τρίκαλα

17.07.2016

Ανοιχτά είναι σήμερα πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων αρκετά καταστήματα στην πόλη των Τρικάλων, κυρίως όμως καταστήματα γνωστών αλυσίδων και λίγα τρικαλινών εμπόρων.

Κατά την πρώτη Κυριακή της περιόδου των εκπτώσεων (οι οποίες ξεκίνησαν στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου) τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν κανονικά βάσει του νόμου 4177/2013.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα εμπορικά καταστήματα, είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα μεγάλα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο μεταξύ εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξε, για σήμερα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (OIYE), με απόφαση της διοίκησής της.

«Καλούμε τα σωματεία μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν στην απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, ότι η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, ούτε αναγκαία είναι, ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ομοσπονδία.

Κατά του σημερινού ανοίγματος των καταστημάτων έχει ταχθεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων με ανακοίνωση του.