Τετάρτη 27.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σώα βρέθηκε η 36χρονη που είχε χαθεί σε περιοχή της Καστανιάς

22.07.2018

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 36χρονης Κ.Τ. που είχε χαθεί από χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστανιάς. Η κοπέλα βρέθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της αλλά είναι ταλαιπωρημένη.

Το ιστορικό της εξαφάνισης
Τα ίχνη της 36χρονης Κ.Τ. που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Καλομοίρα Καλαμπάκας και διέμενε στην Αθήνα χάθηκαν μετά από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου όπου είχε επικοινωνήσει μαζί της συγγενικό της πρόσωπο. Από εκείνη την ώρα και μετά οι προσπάθειες των συγγενών της να επικοινωνήσουν μαζί της ήταν μάταιες αφού μάλλον το κινητό της τηλέφωνο είχε μείνει από μπαταρία. Την τελευταία φορά που επικοινώνησε με ξάδερφό της του είπε ότι έχει χαθεί και του περιέγραψε το σημείο που βρίσκεται.
Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και έτσι από σήμερα το πρωί στήθηκε μια μεγάλη επιχείρησης αναζήτησης της 36χρονης.
Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε δύσβατη περιοχή της Καστανιάς και έτσι οι έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, αφού δεν υπήρχε κάποια άλλη ένδειξη για το που μπορεί να βρίσκεται η 36χρονη, είχαν επικεντρωθεί γύρω από αυτό το σημείο.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δυο άνδρες αλλά και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για να βοηθήσουν στις έρευνες και τελικά βρήκαν την κοπέλα καλά στην υγεία της αλλά ταλαιπωρημένη. Η 36χρονη κατάφερε μόνη της να βγει στο δρόμο και να «πέσει» πάνω στο αυτοκίνητο της ΕΜΑΚ.

πηγη tameteora.gr