Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Ρωσίδα γιαγιά, το σαλαμάκι και οι εμπειρίες… Καλαμπακιώτη ιδιοκτήτη διαμερίσματος Airbnb

05.04.2022

Superhost έγινε ο Καλαμπακιώτης ηθοποιός Ζήσης Παπαϊωάννου που τελευταία μάλιστα γνωρίζει μεγάλες δόξες, μιας και παράλληλα με τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, έχει και ένα τουριστικό κατάλυμα «The balcony of Meteora», το οποίο νοικιάζει στην Airbnb . Τώρα όσον αφορά τι σημαίνει Superhost, είναι το άτομο που ξεπερνά τα καθήκοντά του ως οικοδεσπότη και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι ένας οικοδεσπότης!!!

Μια δουλειά βέβαια που απαιτεί θυσίες… όπως ο ίδιος τις περιγράφει:

«Από σήμερα έγινα Souper Host με επιβραβεύει η Airbnb για την καλή δουλειά και συνέπεια που δίνω στο τουριστικό μου Κατάλυμα The balcony of Meteora The center of Kalabaka!

Μετά από 5 χρόνια τσακωμούς με τους πελάτες γτ ζητάνε της Παναγίας τα μάτια όπως:

  • Μια γιαγιά Ρωσίδα με καλεί απεγνωσμένα να με γνωρίσει από κοντά και να μου πει ότι θέλει απεγνωσμένα Σαλάμι..(καταλάβατε τι εννοεί γτ εγω αργισα να το πιάσω)Και επειδή άργησα κόντεψα να βιαστώ εκει μεσα από την λυσσασμένη
  • Ένα τρίκλινο Γερμανών καταχείμωνο με χιονι με καλούν να μου πουν από που ανοίγει το air και εκει που ειμαι με τα χέρια στην ανάταση να ανάψω το air-conditioned και έχει βγει η μπυροκυλιά εξω ξαφνικά ακούω την εξής ατάκα 《συγνωμη πόσο μακριά είναι η λίμνη Πλαστήρα να κάνουμε μπάνιο 》?
  • Ένας Ισραηλινός πατέρας μου λέει απαιτώ να μου έχετε βιγκαν πράγματα στο κατάλυμα γτ δεν τρώμε τα υπόλοιπα.
  • 2 Ισπανοί τους πέτυχα στο checkin στην πόρτα και είπα να τους ξεναγήσω στο κατάλυμα και τους δίνω δωρο ένα μεγάλο βάζο από τσάι του βουνού που έμοιαζε ένα πελώριο βάζο από Μπάφο και με σήκωσαν από την χαρά τους.Αλλα φεύγοντας μολις κατάλαβαν ότι είναι τσάι απογοητευτηκαν.
  • Μία πονηρή από Βαλκάνια κάνει κράτηση την ακυρώνει να πάρει τα χρήματα πίσω και έρχονται.Νομιζε έτσι θα με κοροιδευε..
  • Συν κάποιοι που κλέβουν αντικείμενα ειδικά από Ασία περιοχών κάτι Βούδες διακοσμητικοί
  • Ένας που πήρε Βιάγκρα και με καλεσε να του γυρισω την καρτέλα πίσω που την είχε κρύψει πάνω από τον καθρέπτη του μπάνιου αλλά απαιτούσε με δικά μου εξω και άμεσα γτ βρισκόταν αλλού για παραθερηση
  • Ας μη μιλήσω για τους Έλληνες που μπήκα στα προγράμματα του Τουρισμός για Όλους τα γνωστα βαουτσερ κ κουπονια διακοπων γτ εκει θα γράψω βιβλίο !

Όλοι αυτοί λοιπόν με κάνανε να αργήσω να γίνω Souper Host γτ δεν ήμουν εξυπηρετικός και γτ είχα λόγο και απαντούσα..αλλά ας είναι καλά να κάνουν πολλά ταξίδια . Μπορεί να άργησα αλλά η επιβράβευση από τον κόπο σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις Θα έρθει κάποια στιγμή.

Αγαπώ την δουλειά μου αλλά είμαι εραστής του Μέτρου !»

Πολλά μπράβο στον Ζήση που βέβαια σαν ηθοποιός θα θυμάται εκείνη την απίστευτη ατάκα του Βουτσά: