Τρίτη 26.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μέρες καλοκαιριού τον Σεπτέμβριο – Ευκαιρία για τις τελευταίες βουτιές

02.09.2018

Μέρες καλοκαιριού… που δεν μας έκανε φέτος θυμίζουν οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, με την θερμοκρασία σήμερα στα Τρίκαλα να αγγίζει τους 35 βαθμούς σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Ανάλογος θα είναι ο καιρός όλη την εβδομάδα με εξαίρεση την Παρασκευή που υπάρχουν ενδείξεις για βροχή.

Αναλυτικά

Προσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός. Προσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινα της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοι 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βόρειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αίθριος καιρός. Προσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικό έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρη κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  22 εως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.