Κυριακή 17.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μίνι… καλοκαιράκι μέσα στον Οκτώβρη

11.10.2019

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίας, που στα Τρίκαλα θα φτάσουν τους 26 βαθμούς θα έχουμε το Σαββατοκύριακο.

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός, ενώ ακόμα καλύτερος αναμένεται το σαββατοκύριακο. Για την Παρασκευή, στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα έχουμε συννεφιές κατά τόπους αυξημένες, ενώ θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στη νότια Ελλάδα. Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική αναμένουμε λίγες συννεφιές, οι οποίες προς το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα δώσουν κάποιες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά του νομού, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Κατά τα άλλα, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 29 βαθμούς. Από το απόγευμα και μετά θα δυναμώσουν οι άνεμοι και θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ.

Λίγες συννεφιές αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα βροχής κυρίως στα γύρω ορεινά, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 26 βαθμούς.

Ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση μέσα στο σαββατοκύριακο κι αναμένεται μεγαλύτερη άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» στους 30 βαθμούς στη γειτονική Λάρισα.