Τρίτη 19.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ο Γιώργος Αυτιάς

04.09.2018

«Φώναξε να μην κάνουν άλλες περικοπές», ήταν η φράση των περισσοτέρων … στο γνωστό σε όλους μας δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά που έτυχε θερμότατης υποδοχής κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα.

Αιτία της επίσκεψης του Γιώργου Αυτιά στα Τρίκαλα, είναι το γεγονός της συνεργασίας του με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College, που ξεκίνησαν να λειτουργούν στη γειτονική Λάρισα, στην οδό Ρούσβελτ 17 και Πατρόκλου, όπου θα διδάσκει δημοσιογραφία από την νέα σεζόν εκεί.

Κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα, με τα οποία ενθουσιάστηκε,  συνοδευόταν από τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και από την Τρικαλινή μεσίτρια Βίκυ Μπούγλα και εκτιμήτρια ακινήτων, μέσω του γραφείου της οποίας, ενοικιάστηκε το ε λόγω ακίνητο στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παπαστέργιου, ενώ περπάτησαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στην λαϊκή αγορά, όπου ο Γιώργος Αυτιάς, έτυχε θαυμασμού πολλών πολιτών που τον σταματούσαν να τον χαιρετήσουν και ο ίδιος το ανταπέδιδε με χαρά.